fatcow vs bluehost

Фирма „Стивал” ООД е създадена през 2006г. в град Пловдив. Специализирани сме в производство и монтаж на бетонови изделия, стоманобетонови изделия, тротоарни плочи, бордюри, градински и улични бордюри, павета, пътни ивици, паркинг елементи, перфоплочи за паркинг,колове за ограда, бетонови тухли, бетонови коминни тела и др., изделията ни са изключително подходящи за изграждането на тротоари паркинги, дворове и др.

Общи условия и Политика за защита на лични данни

 

Информация за приемането, използване и съхранение на лични данни от Стивал ООД

Спецификата на уебсайта stival.bg, като информационен каталог не предлага регистрация и поддръжка на потребителски акаунти, потребителски вход, потребителски данни, като потребителско име и парола.

Минималното количество на събиране на данни са нужни единствено на текущите услуги и функции, които уебсайтът stival.bg поддържа.

Приемане и запазване на лични данни

Уебсайтът stival.bg събира и съхранява минимално количество лични данни, нужни единствено за осъществяване на определена дейност, предоставяне на услуга и/или функциониране на уебсайта.

Уебсайтът stival.bg приема и съхранява следните лични данни:

Нужни за правилното функциониране на уебсайта и анализ на посещенията.

Съхранението им се осъществява на сървър на „Суперхостинг.БГ ” ООД, чрез криптирана връзка и допълнителни нива на защита.

Използване на личните данни

Използването на личните данни се осъществява единствено за непосредствената цел/и, за която/които са предоставени от потребителя.

Прехвърляне на лични данни

Данни се споделят с трети страни, които предоставят външни услуги, като например следните:

– анализ на посещенията на уебсайта (доставчик Google)

Право да бъдете забравени

Всеки наш потребител, предоставил лични данни има право да поиска те да бъдат редактирани или премахнати от информационните системи. Това може да стане, като се свържете по някой от предоставените начини и отправите Вашето волеизявление.

Правото е гарантирано от Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година.

Контакти

СТИВАЛ ООД, ЕИК 160038558, седалище и адрес на управление: област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Тракия, бл. 144

Данни за кореспонденция, Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., тел: 0888 219 888, лице за контакт: АЛЕКСИ АЛЕКСИЕВ

Надзорен орган

Комисия за защита на личните данни

адрес: гр. София, ул. “Иван Евстатиев Гешов” No 15, тел.: (02) 940 20 46 факс: (02) 940 36 40 Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Уеб сайт: www.cpdp.bg

Онлайн решаване на спорове

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=BG

Стивал ООД си запазва правото да актуализира политиката за защита на лични данни при промяна на функционирането на уебсайта, фирмените нужди, с цел прилагане на по-високи нива на защита и поверителност, в изпълнение на действащ регламент, както и в други допустими от действащото законодателство случаи.

Информация за бисквитки / cookies

Уебсайтът stival.bg използва единствено нужните бисквитки с цел да функционира по-лесно, качествено и правилно.

Бисквитките не съдържат поверителна и лична информация и не представляват риск за компютърната Ви система и личните данни.

При продължаване използването на уебсайта stival.bg, Вие се съгласявате с използването ни на бисквитки.

Може да се запознаете по-подробно с бисквитките на следния адрес:

https://bg.wikipedia.org/wiki/HTTP-бисквитка

Уебсайтът stival.bg използва следните видове бисквитки:

Технически задължителни бисквитки (системни бисквитки)

Необходими са за правилното функциониране на уебсайта

Бисквитки за анализ

Това са бисквитки на системата за анализ на посещенията на Google Analytics

Допълнителна информация как да променяте настройки си за бисквитки в различните браузъри.

При желание да настроите браузъра си да не приема използването на бисквитки или друга настройка, свързана с тях може да го направите, като следвате информацията по-долу:

Mozilla Firefox:

https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences

Google Chrome:

https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en

Internet Explorer:

https://support.microsoft.com/bg-bg/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Microsoft Edge:

https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy

Opera:

https://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/

Safari:

http://help.apple.com/safari/mac/8.0/#/sfri11471

*Ако използвате различен от гореизброените браузъри, моля прочетете повече за настройките на бисквитките в официалното му упътване.